Off to Lisbon

Viime tammikuussa päätettiin ystävän kanssa, että huhtikuussa on aika ottaa pikku breikki gradusta ja nopeuttaa kevään tuloa: bookattiin 11 päivän motivaatioreissu Lissaboniin. Saavuin tänään takaisin Tukholmaan venähtäneeltä pääsiäislomalta ja gradun aineistonkeruupuuhista, mutta ehdin hengähtää vain tämän yhden pyykkäys- ja pakkauspäivän verran ennen huomista lähtöä.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with p5 preset

En ole koskaan käynyt Portugalissa, eikä mulla ole reissun suhteen oikeastaan sen ihmeellisempiä odotuksia. Olen kuitenkin kevään mittaan kuullut Lissabonista nyt niin paljon hyvää, että uskon sen olleen mainio kohdevalinta. Mitenkään erityisen lämmintähän siellä ei vielä ole (vaikka mun matkalaukun sisällöstä saattaisi niin ehkä luulla), mutta kevät pidemmällä anyway. Takaisin tullessa toivottavasti täälläkin jo kevät pitkällä!

Musta on ihana lähteä reissuun avoimin mielin, ja etenkin tällaisella vähän pidemmällä lomalla ehtii toteuttaa spontaanejakin ideoita paremmin. Ja tokihan sekaan mahtuu myös pari gradupäivää. 😉

// Our little pre-reward trip to Lisbon is finally here – tomorrow we will get a change of scenery! I have never visited Portugal before, nor have I spent much time planning our trip in advance. We are both heading there very open-minded and spontaneous, simply being curious about what the city has to offer. Hopefully lots!

Pics from Torrevieja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s