Ericsson Innovation Awards

IMG_20180517_205727_540

Oltiin Ericssonin Innovation Awardsien palkintotilaisuudessa Gamla Stanin Nobelmuseetissa. Ystäväni on aika hyvä bongailemaan kaiken maailman eventtejä ja oli onnistunut keplottelemaan meidätkin listalle. En ollut muuten koskaan ennen käynyt tuolla Nobel Museetissa, mutta oli kyllä upea paikka!

Kyseessä oli maailmanlaajuinen kilpailu, jossa eri opiskelijatiimit olivat kehitelleet innovaatioita “The Future of Truth” -teeman ympärille. Hurjan mielenkiintoinen aihe, finaalitiimit esittelivät kaikkea lähdekritiikki-pluginistä ja tekoäly-assistenteista virtuaalitodellisuuden avulla Africassa toteutettaviin luonnontieteiden labroihin.

Teknologiassa on tulevaisuus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s