Rapujuhlat vol 2

AfterlightImage 34.JPG

Rapujuhlaseason on taas täällä! Tai oikeastaan me oltiin jo varmaan vähän myöhässä juhliemme kanssa näin syyskuun puolella.

Vietimme juhlia perinteisesti ystävän kesäpaikassa Tukholman saaristossa, jossa on ahh aina niin idyllistä. Kyseisellä saarella on myös Astrid Lindgrenin lapsuudenmökki! En kestä, että olen hengaillut samalla saarella, jossa pieni Astrid on viettänyt kesiään.

Tukholman alueella on muuten mielenkiintoisia saariyhteisöitä. Sellaisia vähän suljettuja, esimerkiksi Tranholmenin pieni saari, jonne ei kulje siltaa vaan asukkaat kulkevat veneillä. Talvella saareen rakennetaan väliaikainen silta, ja viime talvena otinkin tilaisuudesta vaarin ja kävin juoksemassa saaren ympäri. Tuntui kun olisi ollut tunkeilemassa jonkun kotona, kun kurkki (verhottomista!) ikkunoista sisään, hahah.

Rakastan rapujuhlia, vaikken itse ravuista hirveästi välitäkään. Snapsilaulut, akvaviitti ja myöhään yöhön tanssitut takuuvarmat Genom eld och vatten -hitit vaan kolahtaa lujaa joka kerta. Sen verran olen näemmä jo ruotsalaistunut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s