Intohimona podcast

Image from iOS (7)

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Niin myös Ei saa peittää -podcast!

(Ainakin tältä erää.)

Me puhutaan töissä paljon intohimoprojekteista. Siis niistä, joita tehdään vapaa-ajalla rakkaudesta lajiin, mutta jotka yleensä tuovat uusia ideoita ja iloa myös päivätyöhön.

Yksi rakensi laserprintterin ja koodasi verkkokaupan, jossa voi itse suunnitella ja tilata lasinalusia. Toinen tekee musiikkia ja julkaisi vastikään kokonaisen omakustanne-albumin. Kolmas vetää kirjakerhoa ja neljäs treenaa triathlonille.

Ei saa peittää on ollut mulle aina ennen kaikkea intohimoprojekti. On tietysti ollut äärimmäisen siistiä huomata, että se kiinnostaa ja inspiroi myös muita. Olemme mm. ylittäneet Hesarin uutiskynnyksen, päässeet mukaan SVT:n kesäsarjaan ja vierailleet Nonsense-podissa.

Parasta on kaikki kuulijoilta tulleet viestit Instagramissa — ne viestittelyt ovat olleet aivan ehdoton voimavara meille kummallekin. Vahvistus siitä, että siellä luureissa on muitakin samojen asioiden äärellä. Että me todella ollaan osuttu johonkin kiinnostavaan.

Kuitenkin, olen tehnyt tätä aina ennen kaikkea itselleni. Siksi, että saan siitä energiaa ja minusta on kivaa suunnitella, puhua, leikata, äänittää, kirjoittaa ja markkinoida. Ja että on saanut tehdä sitä yhdessä Marleenan kanssa!

Joku kyseli, että miten podcastia tai blogia jaksaa ylläpitää, jos ei saa kuulijoita/lukijoita. Mun vastaus on, että kysy itseltäsi tämä: nauttisitko sen tekemisestä vaikka tietäisit, ettei kukaan koskaan kuuntele tai lue?

Jos kyllä, there’s your answer. Tee asioita, koska rakastat tehdä niitä.

Kiitos te. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s