3 x Tukholman ravintolavinkit

Syön työni puolesta paljon ulkona, oikeastaan päivittäin. Joskus jopa kaksi kertaa päivässä, lounaalla ja illallisella. Siis ihan liian paljon, jos tässä kruunuja ja terveyttä alkaa laskemaan! Mutta ei nyt aleta. (Olisikohan minulla kerran ollut matlåda eli eväät mukana töissä.)

Päätin siis jakaa kolme spontaania Tukholman ravintola-/kuppilavinkkiä!

AfterlightImage 46

Aamupala: Pom och Flora. Siis tämä on yksi parhaita aamupalapaikkoja Tukholmassa, ei pelkästään minun mielestäni vaan porukan määrästä päätellen myös monen muun mielestä. Nautin kerran parissa viikossa klo 07:45 aamupalan Odengatanin Pom & Florassa, ja joka kerta siellä on ollut kuhinaa. Ehdoton lemppari on 50/50 bowl + avokadoleipä, suosittelen lämpimästi!

foood2

Lounas: SEN Street Kitchen. Haen Kungsbron raflasta lounasta valehtelematta 1-3 kertaa viikossa. Jostain syystä olen vaan ihan älyttömän ihastunut tähän Hanoista ja Thaimaasta vaikutteita hakevaan keittiöön, ja vakkariannokseni on Gamgi tai Bangkok Time. Löytyy vähän tulisempaa, kermaisempaa ja vegaanisempaakin vaihtoehtoa.

lagerita.jpg

Illallinen: Geronimo’s. Gamla Stanin kupeessa oleva Geronimos on rento, meksikolaistyylinen mesta, josta saa hyviä quesadilloja ja ennen kaikkea Lageritoja. Lagerin ja margaritan sekoitus on nimensä mukaisesti SOL väärinpäin margarita-lasissa! Tämä ei ole mikään go to, jos kaipaa vähän hienostuneempaa menoa, ennemminkin sellainen rentojen vibojen after work -mesta veden äärellä.

Varsågoda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s