VLOGI: Joogaretriitti Tukholman saaristossa

Noniin, seuraa jotakin mitä en ihan heti itsekään usko sanovani: olin joogaretriitillä!

Filosofiani mukaan elämässä kannattaa aina olla avoin uusille kokemuksille, paikoille, harrastuksille, ystäville, työtehtäville, mauille (kunhan ei superällöille!) ja niin edelleen. Spontaani joogaretriitti noudatti siis tätä kaaviota. En näet osaa joogata, mutta eihän sen silti tarvitse estää minua hyppäämästä suoraan syvään päätyyn.

Gällnön saarella vietetyt kolme päivää avasivat silmäni joogan suhteen. Joogan ei tarvitsekaan olla pelkkää tuskallisen kivuliasta venyttelyä (joka tuntuu kestävän pienen ikuisuuden…), vaan se voi olla myös kokonaisvaltaista kehon ja mielen huoltamista. Meditointia, hengitysharjoituksia, luontoa, tunteita, ravitsevaa ruokaa, unelmia, naurua, vaivatonta ja vaivaantunutta hiljaisuutta.

Koska olen nyt kiusallisen innostunut go pro -kameroista, en voinut retriitin digitaalisesta detoxista huolimatta olla kuvaamatta. Ihan vähän vain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s